BAKKERIJ DUNYA DEN HELDER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1011 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkerij Dunya Den Helder. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 9:13 The best döner .
30 nov 2022 om 9:15 Lekker eten exstra brood erbij gekregen en geleverd in 25 min
28 nov 2022 om 16:04 Boeruh kratje zuipen boeruh
27 nov 2022 om 19:35 Goed gevulde kapsalon. Doner pizza ook super veel. Lekker eten
26 nov 2022 om 18:57 Mijn eerste keer dat ik een pizza hier heb besteld maar kan melden in een woord geweldige.
26 nov 2022 om 8:14 Bezorging duurde echt verls te lang… werd met wat drinken verzacht maar neem meer bezorgers. Je bent de enige goeie in den helder
22 nov 2022 om 14:36 Lekker eten
20 nov 2022 om 15:11 Nooit me bestelling ontvangen. Ze wouden het weggooien terwijl ik zei dat hoeft niet Hele naar nooit meer bestel ik hier
18 nov 2022 om 20:14 Had overal extra knoflooksaus bij besteld en niet gekregen. De shoarma was veel te grof en met paprika ertussen.
13 nov 2022 om 20:04 Eerst krijg ik de verkeerde bestelling, deze werd opgehaald waarna ik nog 45 minuten heb kunnen wachten op eigen bestelling die vervolgens om te janken is. Alsof het een uur in die auto had gelegen, niet te eten. Zo slecht dit.
10 nov 2022 om 20:44 Was lekker en was op tijd klaar
10 nov 2022 om 18:26 Alles warm en lekker. Broodjes zijn heerlijk. Top zaak.