BAKKERIJ DUNYA DEN HELDER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1455 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkerij Dunya Den Helder. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 15:26 Het kwam een half uur later dan aangegeven. Ik werd niet gebeld, bezorger bood geen excuses aan. Dit is niet wat ik gewend ben. Erg jammer.
3 jun 2024 om 11:10 Goed eten
1 jun 2024 om 12:46 Gebeld dat ik het kwam ophalen, was zelf iets te vroeg maar was totaal geen probleem. Leuk e sfeer en alsvanouds lekker weer ! Bedankt jongens !
1 jun 2024 om 11:40 Niet tevreden helaas :(
31 mei 2024 om 22:16 Duurde best lang en niet echt wat ik had verwacht, afhalen is beter
30 mei 2024 om 19:39 Wel een wat langere bezorgtijd maar het eten was heerlijk!
27 mei 2024 om 20:22 Keurig op tijd en het zag er heerlijk uit. De smaak was top en heel attent er zat een gratis stokbroodje bij.
26 mei 2024 om 23:02 Goed eten en op tijd
26 mei 2024 om 17:03 Eerst verkeerde bestelling gebracht maar het werd meteen opgelost en omgeruild (kan gebeuren)
23 mei 2024 om 19:31 Precies op tijd bezorgd. Eten was heerlijk. Wij kregen gratis baklava, brood . Top! Dank je wel Bakkerij Dunya
21 mei 2024 om 7:46 Bezorging klopte met de aangegeven tijd. Verhouding tussen sla en vlees was matig op de Turkse pizza. Normaal heel goed maar erg weinig vlees dit keer.